• Brak w magazynie
Apis Arbuzowe Orzeżwienie Arbuzowy krem do twarzy z kwasem hialuronowym 100ml

Apis Arbuzowe Orzeżwienie Arbuzowy krem do twarzy z kwasem hialuronowym / 100 ml

Brak w magazynie
APIS
6761
5901810006761
27,00 zł
Brutto
Ilość Brak w magazynie

Apis Arbuzowe Orzeżwienie Arbuzowy krem do twarzy z kwasem hialuronowym

Pojemność: 100ml

Doskonale wchłaniający się krem, bogaty w ekstrakt z arbuza, melona i kwas hialuronowy. Błyskawicznie i długotrwale nawilża wiążąc wodę w naskórku. Wzbogacony olejem z pestek arbuza uelastycznia, wzmacnia i spowalnia proces starzenia się skóry. Pozostawia skórę dotlenioną, aksamitnie gładką o świeżym i promiennym wyglądzie.

Właściwości:

  • kwas hialuronowy - intensywnie nawilża
  • bio-propanediol - poprawia nawilżenie skóry i włosów
  • witamina E - chroni przed wolnymi rodnikami, działa regenerująco
  • ekstrakt z melona - silnie nawilża, odżywia i tonizuje czyniąc skórę miękką i gładką
  • masło shea - działa odżywczo, regenerująco, chroni skórę przed promieniowaniem UV
  • kwas askorbinowy - działa złuszczająco i rozjaśniająco, stymuluje syntezę kolagenu i elastyny, neutralizuje wolne rodniki
  • olej z pestek arbuza - regeneruje i natłuszcza skórę, a przy tym nie pozostawia na niej nieprzyjemnej, tłustej warstwy, zapobiega nadmiernej utracie wody, utrzymując właściwy stopień nawilżenia skóry

Odpowiedni dla cery: każdy rodzaj cery

Stosowanie:

Pamiętaj, że przed użyciem kremu do twarzy Twoja skóra musi zostać odpowiednio przygotowana. Dokładnie oczyść skórę twarzy, szyi i dekoltu, zaaplikuj tonik, następnie rozprowadź krem. Poczekaj chwilę aż się wchłonie. Krem możesz stosować 1-2 razy dziennie.

Skład:

Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Propanediol, Citrullus Lanatus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Xanthan Gum, Cetyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Cucumis Melon (Melon) Fruit Extract, Tocopherol, Parfum

6761
Nowość